© Medi´s Ladies

Tel. 031-51 20 40

Produkter

Här kan du läsa mer om våra noga utvalda produkter som vi använder. Du kan även ringa oss direkt för eventuella frågor!

 

EXUVIANCE

Den lätta vägen till ett frisk och attraktivt utseende för män och kvinnor. Nu kan du även beställa dina produkter online. Kontakta oss för att veta mer om hur du skall gå tillväga! Över 40 års forskning och klinisk erfarenhet ligger till grund för utvecklingen av de avancerade hudvårdsprodukterna från Exuviance. Än idag ligger forskningen bakom Exuviance i framkant. Exuviance är speciellt stolt över sin kliniska historia och framträdande position i den professionella hudvårdsbranschen. Passionen och visionen hos företagets grundare är den drivande kraften bakom existensen av och framgången för Exuviance. Pionjärer inom hudvård! Dr Eugene Van Scott dr Ruey Yu ExuvianceExuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) - en av hudvårdsbranschens största innovationer de senaste decennierna. Exuviance är en verksamhet med medicinsk grund. Företaget ligger i Princeton, New Jersey och har en ledande position inom utveckling och marknadsföring av olika sammansättningar som innehåller AHA.

 

www.exuviance.se

 

 

 

NIMUE

Som den främsta ledaren inom hudvårdsbranschen är Nimue välkända för sin överlägsna förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd. De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

 

www.nimue.se

 

 

 

pHformula

Så nära läkemedel du kan komma utan recept! En pharma-cosmeutical serie vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals  och läkemedel. Produkterna tillsammans med behandlingarna återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd: för tidigt åldrande, acne, hyperpigmenterad hud och känslig och rosacea hud. En liten serie som kompletterar din vanliga hudvårdsserien. Innehåller inga dofttillsatser, färgtillsatser, parabener eller mineraloljor.

 

www.phformula.se

 

 

 

DR.BELTER

Dr. Belter är ett professionellt hudvårdsmärke med effektiva resultatinriktade produkter tillverkade av förstklassiga naturliga råvaror och avancerade aktiva ämnen. Dr. Belters exklusiva hudvårdskoncept möter behovet hos den moderna människan som vill ha synbara effekt – men samtidigt konsumera ekologiskt och naturligt. Resultatinriktad hudvård genom effektivt naturligt innehåll och biokemisk forskning. 95-100% naturligt innehåll. Fritt från mineraloljor, silikoner och parabener. Inga kemiska färgämnen, parfymer eller konserveringsmedel. Dermatologiskt testat. Stor andel ekologiskt innehåll.

 

www.belter-cosmetic.com

 

 

 

UNIVERSKIN

Universkins revolutionerande hudvårdskoncept introducerar produkter som skräddarsys för att tillgodose dina unika behov. Genom att noggrant välja lämpliga aktiva ämnen kan specifika hudproblem få rätt behandling. Universkin har som målsättning att försöka ge läkare nya verktyg för att skapa skräddarsydda hudvårdsprodukter för bästa möjliga resultat.

 

www.universkin.com

Välkommen att boka!

Öppettider

Endast tidsbeställning, både för behandling och försäljning av produkter

Kontakt

Medi´s Ladies

Kvillegatan 27

417 04 Göteborg

 

Tel. 031-51 20 40

Mobil. 0709 909331