© Medi´s Ladies

Förklaring behandlingar

Här kan du läsa mer om våra behandlingar samt vad som är viktigt att tänka på inför behandlingen. Du kan även ringa oss direkt för eventuella frågor!

 

ANSIKTE

För att din hud ska vara fräsch och frisk, så behövs lite tid och engagemang , både hemma och på salongen. Rekommendation är att göra behandling var 6-8 veckor. Det kan variera, liksom vilken ansiktsbehandling behöver just du och just nu. Här har du några förslag, men du kan alltid vända dig till mig och fråga ifall du är osäker. Jag använder alla mina produkter (från ekologiska och naturliga till högteknologiska) i behandlingar, alltid syror då de gör skillnad och jag tror på dem, men alltid enligt överenskommelse med dig.

 

Ansiktsbehandling nr 1 (lunchbehandling)

En kortare klassisk ansiktsbehandling (djuprengörande, stärkande, uppfräschade och återfuktande eller föryngrande), anpassad efter just din hud. Fokus är på det som behövs och det vi har tid att göra! Behandling av acne, orenheter, fina linjer och rynkor, ärr, torr, grov och solskadad hud. Du känner skillnaden redan efter första behandlingen då huden blir otroligt len och hudstrukturen jämnas ut.

 

Ansiktsbehandling nr 2

Som ovan, fast här gör vi en mer djuprengörande behandling som även inkluderar mask för att få en kraftigare effekt. Den här behandlingen kan man göra när som helst, den fungerar som en klassisk djuprengörande behandling och är bra behandling när du vill komma oftare för att underhålla din hud.

 

Ansiktsbehandling nr 3

En klassisk behandling där vi har tid att göra det lilla extra. Det kan vara dubbel peeling, eller applicering av någon ampull eller boost, användning av någon apparatur.

 

Ansiktsbehandling nr 4

En ansiktsbehandling som inkluderar ansiktsmassage och brynformning samt allt ovan.

 

Kurbehandling

En serie ansiktsbehandlingar som utförs med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet och snabbare bra resultat. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem, som t.ex. acne/acneärr, rosacea, eksem, ojämn pigmentering, linjer och rynkor och glåmig hy. Det finns två två alternativ på kurbehandling.

 

Borttagning av Hudflikar och Fibromer

De här helt ofarliga utväxter, Fibromer och Hudflikar (även kallade skintags) i huden som ofta bildas i ansiktet eller som där huden veckar sig som på halsen, i armhålor eller ögonlock, är ofarliga och behandlas i stort sätt av kosmetiska skäll. De upplevs som irriterande och kan i vissa fall skava mot kläder eller smycken.

 

 

 

 

 

 

 

 

KROPP

 

Paraffinbehandling

En underbar behandling för händer och fötter som rengörs med peeling och sedan appliceras en Collgen Elastin serum. Händer/fötter doppas i det varma paraffinet. Värme gör att serumet kommer djupare in i huden och huden känns mjuk och återfuktad. Behandlingen passar alla med torra och nariga händer/fötter, dem som har problem med cirkulation, olika sorter av smärta t ex vid artrit eller reumatism. Behandlingen kan inte utföras om du har brännskador, svamp, öppna sår, någon sort av hudirritation eller är värmekänslig. Efter 10-15 minuter så avlägsnas paraffinet och jag masserar in en vårdande kräm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPECIELLA BEHANDLINGAR

 

NIMUE Smart Resurfacer - mer än bara peeling

Nimues  kraftfullaste peeling någonsin, Smart Resurfacer. För att behålla sin filosofi med maximal stimulering med minimal irritation har nimue utvecklat en produkt som ger de bästa tänkbara professionella behandlings- resultaten någonsin utan några sidoeffekter eller någon återhämtningsprocess. En effektiv behandling som inte påverkar vardagen utan bara ger ett fantastiskt resultat.

 

Dermapen Micro-Needling för en kollagenboost / BB GLOW

Den senaste versionen Dermapen4 är helt digitaliserad och ger fantastiska resultat. Man kan i stort sett behandla alla olika sorters hudproblem ; rynkor, ge mer fasthet i huden, pigmentproblem, acne, kärl, ärr, strier etc. Pennan skapar mängder av microkanaler i huden som gör att du får igång din egen läkningsprocess i huden. Hos mig får du alltid en djuprengöring av huden på köpet (enzyme/AHA) då jag tycker är väldigt viktigt att ha en ren och peelad hud innan själva Dermapen behandlingen. Ansikte, hals och decolletage. Gör du en kur ( 3 eller 6 gånger, en gång i månaden ) så reduceras priset till 10% rabatt vid varje nytt besök.

 

NIMUE  Collagen Exclusive

En lyxig ansiktsbehandling med direkt uppfräshande askungeeffekt! Efter en djuprengöring av huden påförs en Collagen Face Film  i kombination av passande serum anpassat för din hudtyp. Strukturen hos collagenfibrerna stärks upp vilket leder till spänst, elasticitet och skydd mot fria radikaler. Huden fräschas upp och fylls med mycket fukt vilket reducerar linjer och rynkor.

 

MADONNABEHANDLING

Oxygenbehandling som blivit känd som ”Madonnabehandling” efter att den världskända sångerskan gått ut med att denna behandlingen är ett måste i skönhetsprogrammet inför alla hennes uppträdanden och event. Det är en unik behandling med omedelbart resultat som du både syns och känns. Huden får maximalt med näring, syre och fukt då de olika serum och hög dos av Hyaluronsyra, grönt te, aloe vera, vitaminer och antioxidanter  slussas ner i huden med hjälp av renat syre med tryck. Cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar, fina linjer och rynkor trollas bort, påsar under ögon minskas, det sker förbättringen på en akne hud, hud med pigmenteringar. Oxygenbehandling är en avslappnande skön quickfixbehandling med långvarig effekt. Man kan göra den när som helst, precis som alla andra ansiktsbehandlingar, men det bästa resultat uppnås med en kur på sex behandlingar, och därefter var fjärde till sjätte vecka

 

OMEGA LIGHT LOW LEVEL LED THERAPHY

En ny modern högteknologisk ljusbehandling Omega LIGHT, Low Level LED Therapy känd som Photo Therapy . Det är specifika våglängder av ljus som avger energi som tränger igenom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar och behandlar olika hudproblem och förstärker effekten av samtliga behandlingar. OMEGA LIGHT rekommenderas även i kombination med alla typer av ansiktsbehandlingar och kan också användas som enstaka eller kur-behandlingar. OMEGA Light Low Level LED Theraphy arbetar med fyra olika färger anpassade efter hudtyp och behov. Positiva effekter: Cell- och vävnadsförnyelse, stimuleras collagen och elastin / fasthet och elasticitet, förbättrar blodcirkulationen, stimulerar och reglerar celltillväxt, talgproduktion, immunförsvar, smärtlindring och lugnar huden efter avancerade behandlingar såsom laser, IPL, kemisk peeling, Motverkar akne, lugnar och stärker känslig hud, dämpar rodnader och inflammationer ( rosacea) och jämnar ut hudtonen och ger lyster.

 

pHformula behandlingar

pHformula är en vetenskaplig kombination av dermatoligiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdserien som finns på marknaden och har utvecklats för dermatologer, plastkirurger och hudspecialister som önskar de mest avancerade och effektiva behandlinngsmöjligheterna.

Utvecklat som ett dermatologiskt "skin resurfacing" ( ej vanlig kemisk peeling ), pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som:

- för tidigt åldrande

- hyperpigmentering

- acne

- kronisk hudrodnad

Vi rekommenderar att man först kommer på en konsulltationsbehandling för en omfattande hudanalys ( en känslighetstest och hudskanning  ingår)

 

1. pHformula V.I.T.A.C-vitaminboost

Rekommenderas till dig som har en solskadad, livlös, trött hud och ojämn hudton som behöver lyster och boosta huden. Perfekt behandling under sommaren. I behandlingen ingår rengöring, känslighetstest, applicering av specialprodukter/syror anpassade för din hud och avslutande  produkter.

 

2. pHformula A.G.E.-kraftfull antiageing

Rekommenderas till dig som har en mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud. Rekommenderas 4.6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.

 

3.pHformula A.C.N.E - acnebenägen hud

Rekommenderas tilll dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar de naturliga funktionerna i huden. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum.

 

4.pHformula M.E.L.A.- hyperpigmenterad hud

Rekommenderas till dig som har en pigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma,melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammerad hyperpigmentering och en allmän ojämn hudton. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum

 

5. pHformula- C.R. resurfacing

Rekommenderas till dig som t.ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt. Rekommenderas 4-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÄKARBEHANDLINGAR

 

Botox

Nu är du även välkommen att få Botox och Fillers behandling hos mig. Behandlingen utförs av en erfaren legitimerad läkare utbildad och certifierad vid Inject Academy i Stockholm. Vi behandlar Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), De horisontella rynkorna i pannan, Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar), Näsrynkor (”bunny lines”) och Ögonbrynslyft. Återbesök 2 veckor efter behandling vid behov av eventuell korrigering ingår i priset. Läs mer om Botox här!

 

Fillers

Preparatet som används är Stylage. 15 % rabatt för återkommande kunder vid bokning av ny botox / fillers behandling inom 6 mån. Läs mer om Fillers här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IPL

 

IPL från LUX FORMOSA™

Vi erbjuder IPL från LUX FORMOSA™ som utvecklas och tillverkas i Sverige med svenska delar. LUX FORMOSA™ är utvecklad med helt nya Durafilter som håller korrekt energinivå under hela filtrets livslängd. Det innebär att ni alltid kan vara trygga med att vi erbjuder korrekta behandlingar med bästa resultat. Behandlingar som erbjuds: Permanent hårreduktion på de allra flesta hudtyper, Hudföryngring, Hudstrukturförbättring (förstorade porer, fina linjer, accneärr...), Pigmentering, Behandling av vaskulära förändringar, Rynkreducering genom kollagen. Alla priser är cirkapriser. Innan vi börjar med någon IPL behandling så görs en konsultation där vi gör upp en plan, går igenom eventuella kontraindikationer och bestämmer priset. Det tar ca 30 minuter och kostar 150 kr som jag drar ifrån priset på första behandling.

BOKA HÄR!

BOKA HÄR!

BOKA HÄR!

BOKA HÄR!

BOKA HÄR!

Tel. 031-51 20 40

Välkommen att boka!

Öppettider

Endast tidsbeställning, både för behandling och försäljning av produkter

Kontakt

Medi´s Ladies

Kvillegatan 27

417 04 Göteborg

 

Tel. 031-51 20 40

Mobil. 0709 909331